Mobilna Hišica

V zadnjem času so postale izredno popularna oblika dopustovanja, saj nudijo številne prednosti v primerjavi z apartmaji ali hoteli. So idealno dopustniško zatočišče za več članske družbe in družine z otroci. Slednjim bo počitnikovanje tudi precej olajšano, saj boste lahko mirno opazovali svoje otroke, kako se igrajo na terasi, med tem ko boste kuhali poletno kosilo, pekli na žaru ali brali knjigo v senci.

Očitna prednost je tudi cena tovrstnega bivanja, saj so zelo dostopne, a nas hkrati ne prikrajšajo za udobno bivanje, v njih je preživljanje dopusta zelo prijetno in imeli boste vso svobodo, ki si jo želite.

Mobilna hiša je primerna za bivanje do 8 oseb ( 6+2). Opremljena je z dvema spalnicama z skupno posteljo in izhodom na teraso, eno spalnico ali otroško sobo z dvema ločenima posteljima, kopalnico z masažno tuš kabino, polno opremljeno kuhinjo, dnevnim prostorom z raztegljivim trosedom v dodatno ležišče za 2 osebi, klimatsko napravo, brezplačen Wifi ter 2x LCD velikim televizorjem namešečenim v dnevnem prostoru in glavni spalnici.

Zunanja terasa je po celotni dolžini hiške in je opremljena z letno kuhinjo, električnim žarom in sačem, velikim kaminom, jedilno mizo + stoli za 8 oseb, ter veliko sedežno garnituro.